030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Het belang van vloer reinigen

Als u investeert in een mooie vloer voor uw woning in Nieuwegein, dan wilt u het karakter van de vloer ook zo lang mogelijk behouden. Voor het behoud van uw vloer is regelmatig onderhoud nodig. Onderhoud bestaat voor een groot deel uit reiniging. Door uw vloer regelmatig te reinigen voorkomt u dat stof en ander vuil uw vloer beschadigen. Het kan per vloertype verschillen hoe én hoe vaak u de vloer dient te reinigen.

Verschillende soorten vloerreiniging

Elke type vloer heeft een eigen aanpak nodig. Laminaat is bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk en PVC vloeren zijn ook makkelijk schoon te maken. U moet er wel op letten dat u niet te agressief schoonmaakmiddel gebruikt voor uw PVC vloer. Chloor en andere allesreinigers kunnen uw vloer beschadigen. Kies bij voorkeur voor een pH-neutraal middel. Een houten vloer heeft echt een specifieke aanpak nodig, zeker wanneer slijtage of overige beschadigingen zichtbaar worden. Wij helpen u daar graag bij.

Hulp bij reinigen houten vloer in Nieuwegein

Een houten vloer reinigen lijkt misschien niet lastig, maar dat kan het wel zijn. Vaak is een houten vloer afgewerkt met olie of lak. Stof en ander vuil kunnen deze beschermlaag aantasten. Daarom is stoffen of stofzuigen bij een houten vloer erg belangrijk. Voor hardnekkiger vuil gebruikt u een speciaal schoonmaakmiddel. Schakel ons in voor meer informatie over vloerreiniging of voor een zorgvuldige reiniging van uw vloer.

Ook voor uitvoeriger vloeronderhoud kunt u bij ons terecht. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 030 - 200 39 59. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen via onze contactpagina.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging