030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Vloer onderhoud Nieuwegein

Onze vloerspecialisten begrijpen dat u jarenlang wilt genieten van uw houten of parket vloer. Maar zonder regelmatig onderhoud is de kans groot dat er op den duur slijtage plekken of kleurverschillen in de vloer ontstaan. Wilt u de levensduur van uw vloer verlengen? Dan raden wij het u aan om regelmatig vloeronderhoud uit te laten voeren. Met behulp van speciale gereedschappen en onderhoudsmaterialen zorgen onze vloerspecialisten ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Onze werkwijze bij onderhoud vloeren

Als u ons inschakelt voor het onderhoud van uw houten of parket vloer kunt u rekenen op een uitgebreide service. Onze specialisten komen eerst bij u in Nieuwegein langs om een inventarisatie te maken van de beschadigingen. In de meeste gevallen zal het gaan om afgesleten plekken of krasjes in de bovenste laag van uw vloer. Deze beschadigingen kunnen wij met onze professionele schuurmachine stofvrij glad schuren. Na het schuren kunt u ervoor kiezen om uw vloer te laten voorzien van een speciale (onderhouds)olie. Deze olie zorgt ervoor dat uw vloer extra lang meegaat.

Wat kunt u zelf doen?

Heeft uw vloer onderhoud nodig? Dan zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen om de levensduur van uw vloer te verlengen. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Dweil en stofzuig uw vloer regelmatig om hem schoon te houden.
  • Plaats deurmatten bij de buitendeuren, zodat vuil buiten de deur blijft.
  • Zorg voor viltjes onder uw meubels om krassen te voorkomen.
  • Gebruik speciale reinigingsmiddelen, wij vertellen u graag welke geschikt zijn.
 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging