085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Vloer onderhoud Nieuwegein

Onze vloerspecialisten begrijpen dat u jarenlang wilt genieten van uw houten of parket vloer. Maar zonder regelmatig onderhoud is de kans groot dat er op den duur slijtage plekken of kleurverschillen in de vloer ontstaan. Wilt u de levensduur van uw vloer verlengen? Dan raden wij het u aan om regelmatig vloeronderhoud uit te laten voeren. Met behulp van speciale gereedschappen en onderhoudsmaterialen zorgen onze vloerspecialisten ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Onze werkwijze bij onderhoud vloeren

Als u ons inschakelt voor het onderhoud van uw houten of parket vloer kunt u rekenen op een uitgebreide service. Onze specialisten komen eerst bij u in Nieuwegein langs om een inventarisatie te maken van de beschadigingen. In de meeste gevallen zal het gaan om afgesleten plekken of krasjes in de bovenste laag van uw vloer. Deze beschadigingen kunnen wij met onze professionele schuurmachine stofvrij glad schuren. Na het schuren kunt u ervoor kiezen om uw vloer te laten voorzien van een speciale (onderhouds)olie. Deze olie zorgt ervoor dat uw vloer extra lang meegaat.

Wat kunt u zelf doen?

Heeft uw vloer onderhoud nodig? Dan zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen om de levensduur van uw vloer te verlengen. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Dweil en stofzuig uw vloer regelmatig om hem schoon te houden.
  • Plaats deurmatten bij de buitendeuren, zodat vuil buiten de deur blijft.
  • Zorg voor viltjes onder uw meubels om krassen te voorkomen.
  • Gebruik speciale reinigingsmiddelen, wij vertellen u graag welke geschikt zijn.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606