085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Nieuwegein

Vloer onderhoud Nieuwegein

Onze vloerspecialisten begrijpen dat u jarenlang wilt genieten van uw houten of parket vloer. Maar zonder regelmatig onderhoud is de kans groot dat er op den duur slijtage plekken of kleurverschillen in de vloer ontstaan. Wilt u de levensduur van uw vloer verlengen? Dan raden wij het u aan om regelmatig vloeronderhoud uit te laten voeren. Met behulp van speciale gereedschappen en onderhoudsmaterialen zorgen onze vloerspecialisten ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Onze werkwijze bij onderhoud vloeren

Als u ons inschakelt voor het onderhoud van uw houten of parket vloer kunt u rekenen op een uitgebreide service. Onze specialisten komen eerst bij u in Nieuwegein langs om een inventarisatie te maken van de beschadigingen. In de meeste gevallen zal het gaan om afgesleten plekken of krasjes in de bovenste laag van uw vloer. Deze beschadigingen kunnen wij met onze professionele schuurmachine stofvrij glad schuren. Na het schuren kunt u ervoor kiezen om uw vloer te laten voorzien van een speciale (onderhouds)olie. Deze olie zorgt ervoor dat uw vloer extra lang meegaat.

Wat kunt u zelf doen?

Heeft uw vloer onderhoud nodig? Dan zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen om de levensduur van uw vloer te verlengen. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Dweil en stofzuig uw vloer regelmatig om hem schoon te houden.
  • Plaats deurmatten bij de buitendeuren, zodat vuil buiten de deur blijft.
  • Zorg voor viltjes onder uw meubels om krassen te voorkomen.
  • Gebruik speciale reinigingsmiddelen, wij vertellen u graag welke geschikt zijn.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606