0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Kurkvloer leggen in Nieuwegein

Bij het aanleggen van een kurkvloer moet je eerst bepalen of je kurklaminaat of kurkparket wilt leggen. Kurkparket wordt geleverd in tegels, kurklaminaat doorgaans in stroken. De tegels plak je vast op de vloer, de stroken leg je. Wij kunnen u in de regio Nieuwegein helpen met het uitkiezen van de juiste methode.

Kurkvloer leggen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond schoon, droog en effen is. Bij een grove fundering met een hoge vochtigheidsgraad (boven de 3%) kan kurk na verloop van tijd beschadigd raken. De afwerking is bovendien ook minder mooi. Om de vloer te egaliseren kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een toplaag aan te brengen, waar de kurk vervolgens op geplaatst wordt. Spaanplaat kun je hier goed voor gebruiken.

Vervolgens kun je aan de slag met de tegels zelf. Test deze eerst altijd uit zonder lijm. Op die manier kun je rustig kijken of het patroon klopt en of je genoeg tegels hebt. Daarna kun je de onderlaag bedekken met lijm. Wacht eerst tot de lijm zijn witte kleur verliest en doorzichtig wordt. Nu kun je de tegels met een rubberen hamer vastkloppen. Het is aan te raden om de hamer niet direct op de tegels te slaan, maar een tussenblokje te gebruiken.

In het geval van kurklaminaat maak je gebruik van een groevensysteem. De stroken kurklaminaat kun je in elkaar schuiven. Werk hierbij zorgvuldig en kijk goed of alles uitkomt, voordat je met lijm in de weer gaat. Voor advies of bijstand kun je altijd bij ons terecht. In Nieuwegein en omgeving zijn wij de aangewezen partij om een mooie kurkvloer aan te leggen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606