030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Vloer schuren Nieuwegein

Is uw vloer na jaren van gebruik aan een opknapbeurt toe? Middels vloer schuren worden krassen, slijtage en verkleuringen effectief weggewerkt. Voor de werkzaamheden wordt een professionele schuurmachine gebruikt, inclusief een stofzuiger om stofvrij te kunnen werken voor het optimale resultaat. Een vloer schuren is een tijdrovende en specialistische klus die vaak wordt onderschat. De vloer moet op de juiste wijze geprepareerd worden en er zijn meerdere schuurbeurten nodig voor een egaal resultaat. Om uw vloer weer helemaal als nieuw te maken moet deze ook nog afgewerkt worden. Hiervoor worden meestal verschillende lagen lak of olie aangebracht.

Het inschakelen van een vloerspecialist scheelt u veel tijd. Bovendien bent u verzekerd van een egale en nette afwerking van de vloer. In Nieuwegein en omgeving kunnen wij verschillende typen houten vloeren schuren en parket schuren.

Vloer schuren en oliën

Het opschuren van de vloer zorgt ervoor dat deze weer vrij is van krassen en slijtage. Na het opschuren blijft er een kale vloer over en deze heeft natuurlijk behoefte aan een afwerklaag. Er is als laatste stap afwerking nodig die de vloer beschermt en uitstraling geeft. Was of olie geeft de vloer een natuurlijke uiterlijk. De vloer blijft mat en krassen kunnen makkelijker hersteld worden dan met lak.

Bij het schuren en oliën van de vloer is het zaak om de ondergrond schoon te houden totdat deze volledig is afgewerkt. Voor iedere houtsoort bestaat een ander type olie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en laten graag voorbeelden zien. Wanneer u ervoor kiest om uw vloer door ons te laten schuren nemen wij ook de afwerking met olie voor onze rekening.

Vloer schuren en lakken

Er is een duidelijk verschil tussen lakken en oliën. Lak zorgt voor een chique uitstraling en legt de nadruk op de nerven in het hout. U kunt kiezen voor een halfmatte of hoogglans afwerking. Vloer lakken kost meer tijd en moeite dan oliën, maar zorgt voor een eindresultaat dat weinig onderhoud nodig heeft. Eventuele kleine schade en kleurverschillen zijn lastiger bij te werken met lag; hierbij heeft olie een duidelijke voorkeur. Dankzij nieuwe bestanddelen in vloerolie is er tevens een verbetering merkbaar in de benodigde onderhoud.

Wilt u uw vloer laten schuren in Nieuwegein? Wij kunnen de werkzaamheden voor u uitvoeren en zorgen altijd voor advies op maat. Bel ons via 030 - 200 39 59 of vraag direct online een offerte aan.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging