030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Houten vloer lakken in Nieuwegein

Een houten vloer zorgt voor stijl en klasse in elke ruimte van uw huis. Daarbij is hout duurzaam en uitermate geschikt voor onderhoud. Gelukkig maar, want hout kan kwetsbaar zijn bij hoog gebruik. Alle bewegingen van stoelen of tafels kunnen op den duur zorgen voor verkleuringen, slijtage of kleine beschadigingen. Indien dit het geval is, dan is onderhoud vereist. Om uw vloer zo goed mogelijk te beschermen tegen schade of slijtage, is de houten vloer lakken een interessante optie. Dit is tegenwoordig vrij standaard geworden en voor een goede reden. Het vormt een natuurlijke beschermlaag voor de vloer, welke doorgaans na het onderhoud op de vloer wordt aangebracht. Dit zorgt voor een positief effect op de levensduur.

Vloer lakken en schuren

Bij parket lakken wordt direct op de vloer een laag aangebracht. De lak vormt een beschermlaag tegen allerlei factoren die uw vloer kunnen vernielen. Schuivende meubels of naaldhakken maken dat een beschermlaag geen overbodige luxe is. Daarnaast is een laklaag onderhoudsvriendelijk. Af en toe dweilen en stofzuigen is genoeg om de laklaag jaren mee te laten gaan. Als de laag niet meer mooi is, dan beschikken wij over een geavanceerde schuurmachine die de laklaag binnen no-time kan opschuren. Nadien verzorgen we het aanbrengen van een nieuwe laklaag.

Lak is niet alleen als beschermlaag een uitstekend product. Ook als u de huidige kleur van uw parket niet (meer) mooi vindt kunt u de vloer lakken. Door het gebruik van een bepaalde lak kunnen we uw vloer gemakkelijk vele tinten lichter of donkerder maken. De kleur van de vloer bepaalt de sfeer en het ruimtegevoel van uw kamer. We begrijpen dat u die keuze maar eens in de zoveel jaar kan maken; middels onze voorbeelden binnen andere woningen maakt u direct de juiste keuze. Een kamer met weinig ramen kan door een parketvloer met een lichte kleur toch ruimtelijk aanvoelen.

Een afspraak maken

Woont u in Nieuwegein of omgeving en wilt u uw houten vloer schuren en lakken? Dan zijn wij de vloerspecialist die u zoekt! Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 - 200 39 59 voor meer informatie of een afspraak.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging