085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Nieuwegein

Houten vloer lakken in Nieuwegein

Een houten vloer zorgt voor stijl en klasse in elke ruimte van uw huis. Daarbij is hout duurzaam en uitermate geschikt voor onderhoud. Gelukkig maar, want hout kan kwetsbaar zijn bij hoog gebruik. Alle bewegingen van stoelen of tafels kunnen op den duur zorgen voor verkleuringen, slijtage of kleine beschadigingen. Indien dit het geval is, dan is onderhoud vereist. Om uw vloer zo goed mogelijk te beschermen tegen schade of slijtage, is de houten vloer lakken een interessante optie. Dit is tegenwoordig vrij standaard geworden en voor een goede reden. Het vormt een natuurlijke beschermlaag voor de vloer, welke doorgaans na het onderhoud op de vloer wordt aangebracht. Dit zorgt voor een positief effect op de levensduur.

Vloer lakken en schuren

Bij parket lakken wordt direct op de vloer een laag aangebracht. De lak vormt een beschermlaag tegen allerlei factoren die uw vloer kunnen vernielen. Schuivende meubels of naaldhakken maken dat een beschermlaag geen overbodige luxe is. Daarnaast is een laklaag onderhoudsvriendelijk. Af en toe dweilen en stofzuigen is genoeg om de laklaag jaren mee te laten gaan. Als de laag niet meer mooi is, dan beschikken wij over een geavanceerde schuurmachine die de laklaag binnen no-time kan opschuren. Nadien verzorgen we het aanbrengen van een nieuwe laklaag.

Lak is niet alleen als beschermlaag een uitstekend product. Ook als u de huidige kleur van uw parket niet (meer) mooi vindt kunt u de vloer lakken. Door het gebruik van een bepaalde lak kunnen we uw vloer gemakkelijk vele tinten lichter of donkerder maken. De kleur van de vloer bepaalt de sfeer en het ruimtegevoel van uw kamer. We begrijpen dat u die keuze maar eens in de zoveel jaar kan maken; middels onze voorbeelden binnen andere woningen maakt u direct de juiste keuze. Een kamer met weinig ramen kan door een parketvloer met een lichte kleur toch ruimtelijk aanvoelen.

Een afspraak maken

Woont u in Nieuwegein of omgeving en wilt u uw houten vloer schuren en lakken? Dan zijn wij de vloerspecialist die u zoekt! Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 - 106 1600 voor meer informatie of een afspraak.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606