0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Houten vloer lakken in Nieuwegein

Een houten vloer zorgt voor stijl en klasse in elke ruimte van uw huis. Daarbij is hout duurzaam en uitermate geschikt voor onderhoud. Gelukkig maar, want hout kan kwetsbaar zijn bij hoog gebruik. Alle bewegingen van stoelen of tafels kunnen op den duur zorgen voor verkleuringen, slijtage of kleine beschadigingen. Indien dit het geval is, dan is onderhoud vereist. Om uw vloer zo goed mogelijk te beschermen tegen schade of slijtage, is de houten vloer lakken een interessante optie. Dit is tegenwoordig vrij standaard geworden en voor een goede reden. Het vormt een natuurlijke beschermlaag voor de vloer, welke doorgaans na het onderhoud op de vloer wordt aangebracht. Dit zorgt voor een positief effect op de levensduur.

Vloer lakken en schuren

Bij parket lakken wordt direct op de vloer een laag aangebracht. De lak vormt een beschermlaag tegen allerlei factoren die uw vloer kunnen vernielen. Schuivende meubels of naaldhakken maken dat een beschermlaag geen overbodige luxe is. Daarnaast is een laklaag onderhoudsvriendelijk. Af en toe dweilen en stofzuigen is genoeg om de laklaag jaren mee te laten gaan. Als de laag niet meer mooi is, dan beschikken wij over een geavanceerde schuurmachine die de laklaag binnen no-time kan opschuren. Nadien verzorgen we het aanbrengen van een nieuwe laklaag.

Lak is niet alleen als beschermlaag een uitstekend product. Ook als u de huidige kleur van uw parket niet (meer) mooi vindt kunt u de vloer lakken. Door het gebruik van een bepaalde lak kunnen we uw vloer gemakkelijk vele tinten lichter of donkerder maken. De kleur van de vloer bepaalt de sfeer en het ruimtegevoel van uw kamer. We begrijpen dat u die keuze maar eens in de zoveel jaar kan maken; middels onze voorbeelden binnen andere woningen maakt u direct de juiste keuze. Een kamer met weinig ramen kan door een parketvloer met een lichte kleur toch ruimtelijk aanvoelen.

Een afspraak maken

Woont u in Nieuwegein of omgeving en wilt u uw houten vloer schuren en lakken? Dan zijn wij de vloerspecialist die u zoekt! Neem vrijblijvend contact met ons op via 0800 255 3733 voor meer informatie of een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606