0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Click PVC

Een click PVC vloer zou je kunnen beschouwen als de natuurlijke vervanger van een houten vloer. Dit vloertype heeft erg veel mogelijkheden vanuit een ruim assortiment. De structuur en uitstraling is nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer, maar beschikt wel over additionele voordelen die een PVC vloer zeer interessant maken. Dankzij de ruime keuzemogelijkheden ziet u altijd wel kansen voor click PVC binnen uw eigen interieur. Hier leest u alvast wat click PVC is, welke eigenschappen er bij dit vloertype horen en wat de voordelen zijn.

De click PVC vloer

Bij een PVC vloer heeft u keuze uit een plak vloer of click vloer. Het grote voordeel van click PVC is dat de planken, zoals de naam al doet vermoeden, in elkaar worden geklikt middels de uniclick functie. Daardoor kunt u de planken direct tegen de muur of plint leggen voor de best mogelijke afwerking. De vloeren hebben een voelbare structuur zoals u die ook tegenkomt bij houten- of tegelvloeren. In combinatie met de natuurlijke look passen ze perfect binnen ieder interieur. Daarnaast kan click PVC evenzo makkelijk uit elkaar worden gehaald, waardoor u de vloer ook nog kan verplaatsen naar een nieuwe ruimte of woning.

De eigenschappen en voordelen van click PVC

Dit vloertype is zeer duurzaam van aard. Het is goed bestand tegen vochtige ruimtes en behoudt dus beter haar authentieke uitstraling. Voor een stuk extra hygiëne kan u de vloer dweilen zónder dat de planken hierdoor krom trekken. De click PVC vloer is uitermate geschikt in combinatie met een vloerverwarming, waardoor u comfort en warmte in huis haalt. Click PVC wordt gelegd tegen een ondervloer van folie. Een slijtvaste laag, welke beschikbaar is in verschillende diktes, zorgt ervoor dat er geen of nauwelijks krassen zichtbaar zijn op uw PVC vloer. Deze duurzame en onderhoudsarme kenmerken zorgen ervoor dat u langer kan genieten van een PVC vloer in vergelijking met andere veelgebruikte vloertypen.

Kies ook voor click PVC

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een click PVC vloer binnen uw interieur? In de regio Nieuwegein vertellen wij u daar graag alles over. Tijdens een afspraak kunnen we u tevens kennis laten maken met alle verschillende designs en kleurcombinaties. Laat u verrassen en bel ons direct op 0800 255 3733 of vraag direct een offerte aan. Wij zijn uw vloerenspeciaalzaak in Nieuwegein!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606