030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Click PVC

Een click PVC vloer zou je kunnen beschouwen als de natuurlijke vervanger van een houten vloer. Dit vloertype heeft erg veel mogelijkheden vanuit een ruim assortiment. De structuur en uitstraling is nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer, maar beschikt wel over additionele voordelen die een PVC vloer zeer interessant maken. Dankzij de ruime keuzemogelijkheden ziet u altijd wel kansen voor click PVC binnen uw eigen interieur. Hier leest u alvast wat click PVC is, welke eigenschappen er bij dit vloertype horen en wat de voordelen zijn.

De click PVC vloer

Bij een PVC vloer heeft u keuze uit een plak vloer of click vloer. Het grote voordeel van click PVC is dat de planken, zoals de naam al doet vermoeden, in elkaar worden geklikt middels de uniclick functie. Daardoor kunt u de planken direct tegen de muur of plint leggen voor de best mogelijke afwerking. De vloeren hebben een voelbare structuur zoals u die ook tegenkomt bij houten- of tegelvloeren. In combinatie met de natuurlijke look passen ze perfect binnen ieder interieur. Daarnaast kan click PVC evenzo makkelijk uit elkaar worden gehaald, waardoor u de vloer ook nog kan verplaatsen naar een nieuwe ruimte of woning.

De eigenschappen en voordelen van click PVC

Dit vloertype is zeer duurzaam van aard. Het is goed bestand tegen vochtige ruimtes en behoudt dus beter haar authentieke uitstraling. Voor een stuk extra hygiëne kan u de vloer dweilen zónder dat de planken hierdoor krom trekken. De click PVC vloer is uitermate geschikt in combinatie met een vloerverwarming, waardoor u comfort en warmte in huis haalt. Click PVC wordt gelegd tegen een ondervloer van folie. Een slijtvaste laag, welke beschikbaar is in verschillende diktes, zorgt ervoor dat er geen of nauwelijks krassen zichtbaar zijn op uw PVC vloer. Deze duurzame en onderhoudsarme kenmerken zorgen ervoor dat u langer kan genieten van een PVC vloer in vergelijking met andere veelgebruikte vloertypen.

Kies ook voor click PVC

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een click PVC vloer binnen uw interieur? In de regio Nieuwegein vertellen wij u daar graag alles over. Tijdens een afspraak kunnen we u tevens kennis laten maken met alle verschillende designs en kleurcombinaties. Laat u verrassen en bel ons direct op 030 - 200 39 59 of vraag direct een offerte aan. Wij zijn uw vloerenspeciaalzaak in Nieuwegein!

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging