085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Typen vloeren

Kleren maken de man, en een vloer maakt het huis. Daar valt misschien wel wat op af te dingen, maar het staat vast dat een vloer veel invloed heeft op de sfeer van uw woning. Een vloer van kersenhout staat immers heel anders dan eentje van tapijt of beton. Het is voor een consument tegenwoordig niet altijd even makkelijk om tussen alle verschillende mogelijkheden een keuze te maken. Wij helpen we u zowel bij de oriënterende als de uitvoerende stappen van het proces.

Wij bieden de volgende typen vloeren:

  • Houten vloeren
  • Eikenhouten vloeren
  • Grenen vloeren
  • Parket vloeren
  • Kurk vloeren
  • Laminaat

Het aanleggen van een vloer daargelaten, helpen wij de consument ook bij zaken als vloerafwerkingrenovatie, en vloeronderhoud. In onze ervaring hangen al deze stappen nauw met elkaar samen. Voor een mooie vloer die lang meegaat, is het belangrijk dat alles goed gebeurt. Onze vloerspecialisten hebben gelukkig de noodzakelijke expertise, en delen deze graag met u. Geïnteresseerd? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 1600 of een offerte aanvragen via ons contactformulier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606