030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Vloer leggen in Nieuwegein

Als vloerspecialist leggen wij al jarenlang houten en parket vloeren in Nieuwegein en omgeving. Wij weten precies welk type vloer bij welke woonwensen aansluit en zorgen ervoor dat uw vloer in de juiste richting gelegd wordt. Kiest u voor ons, dan bent u verzekerd van een vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Realisatie van uw droomvloer

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van vloeren. Daarom komen onze specialisten eerst bij u langs om alle opties met u te bespreken. Droomt u al jaren van een prachtige houten vloer? Of bent u meer het type voor parket? Wij houden rekening met uw wensen, maar ook met uw budget. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Prachtig eindresultaat

Als u eenmaal uw droomvloer heeft gekozen is het van belang dat deze op de juiste manier gelegd wordt. Gelukkig bieden wij u een totaalpakket en bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Hoe we de vloer leggen hangt af van twee factoren, namelijk het type vloer en de ruimte waar de vloer gelegd gaat worden. Onze vloerspecialisten weten precies wat het beste bij uw vloer past en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen waar u jarenlang van kunt genieten? Of uw oude vloer vervangen? Schakel ons in. Wij leggen al jaren vloeren in de regio Nieuwegein en voegen u graag als tevreden klant aan ons bestand toe.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging