0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Vloer leggen in Nieuwegein

Als vloerspecialist leggen wij al jarenlang houten en parket vloeren in Nieuwegein en omgeving. Wij weten precies welk type vloer bij welke woonwensen aansluit en zorgen ervoor dat uw vloer in de juiste richting gelegd wordt. Kiest u voor ons, dan bent u verzekerd van een vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Realisatie van uw droomvloer

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van vloeren. Daarom komen onze specialisten eerst bij u langs om alle opties met u te bespreken. Droomt u al jaren van een prachtige houten vloer? Of bent u meer het type voor parket? Wij houden rekening met uw wensen, maar ook met uw budget. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Prachtig eindresultaat

Als u eenmaal uw droomvloer heeft gekozen is het van belang dat deze op de juiste manier gelegd wordt. Gelukkig bieden wij u een totaalpakket en bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Hoe we de vloer leggen hangt af van twee factoren, namelijk het type vloer en de ruimte waar de vloer gelegd gaat worden. Onze vloerspecialisten weten precies wat het beste bij uw vloer past en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen waar u jarenlang van kunt genieten? Of uw oude vloer vervangen? Schakel ons in. Wij leggen al jaren vloeren in de regio Nieuwegein en voegen u graag als tevreden klant aan ons bestand toe.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606