085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Parket schuren in Nieuwegein

Ziet het er naar uit dat uw parketvloer haar beste tijd heeft gehad? In plaats van vervangen geven wij de voorkeur aan het schuren van parket. Hierbij zijn we in staat de vloer opnieuw egaal te maken en te voorzien van een duurzame afwerklaag, waardoor deze nog jaren langer meegaat. Hout is in vrijwel alle gevallen te bewerken. Een schuurmachine verwijdert slijtage, vochtplekken en krassen. De bijbehorende stofzuiger zorgt ervoor dat stofvrij te werk kunnen gaan. Voor parket schuren in Nieuwegein neemt u daarom contact met ons op.

Parketvloer schuren en lakken

Voor een perfecte afwerking laat u uw parketvloer schuren en vervolgens lakken of oliën. De laklaag zorgt dankzij zijn glans voor een luxe uitstraling. Parket schuren en oliën geeft het materiaal een matte en meer natuurlijke uitstraling, waarbij authentieke patronen nog zichtbaar zijn. Beide methoden hebben hun voordelen.

Een geschuurde parketvloer kan eigenlijk niet zonder olie of lak opgeleverd worden. Een kale vloer oogt rommelig en is bovendien onbeschermd, waardoor er snel beschadiging zichtbaar zal worden. Na het schuren van uw parketvloer zorgen wij altijd voor het aanbrengen van meerdere lagen olie of lak. Dit zorgt voor een afwerklaag die goed bestand is tegen tal van activiteiten in huis.

Lamelparket schuren

Een plank lamelparket bestaat uit verschillende lagen hout die verlijmd worden tot één geheel; een onder,- midden- en toplaag. Er wordt dan ook wel gesproken van samengesteld parket. In vergelijking met massief hout heeft dit type vloer minder last van inkrimpen of uitzetten onder druk van warmte of een hoge luchtvochtigheid. De dunne bovenlaag wordt vaak onterecht als nadeel gezien. Deze zou minder goed en minder vaak te schuren zijn dan dikker hout. Lamelparket schuren is echter geen enkel probleem: een vloerspecialist zal met zijn machine vaak nog geen millimeter van de vloer wegschuren. Daarnaast heeft lamelparket diverse opties in de bovenlaag.

Bekijk hier meer informatie over het schuren van de vloer

Parket schuren? Neem contact met ons op

Wij schuren ieder type parket in Nieuwegein en zorgen voor de optimale afwerking. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 085 - 106 1600. Op onze website kunt u direct een offerte aanvragen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606