030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Parket schuren in Nieuwegein

Ziet het er naar uit dat uw parketvloer haar beste tijd heeft gehad? In plaats van vervangen geven wij de voorkeur aan het schuren van parket. Hierbij zijn we in staat de vloer opnieuw egaal te maken en te voorzien van een duurzame afwerklaag, waardoor deze nog jaren langer meegaat. Hout is in vrijwel alle gevallen te bewerken. Een schuurmachine verwijdert slijtage, vochtplekken en krassen. De bijbehorende stofzuiger zorgt ervoor dat stofvrij te werk kunnen gaan. Voor parket schuren in Nieuwegein neemt u daarom contact met ons op.

Parketvloer schuren en lakken

Voor een perfecte afwerking laat u uw parketvloer schuren en vervolgens lakken of oliën. De laklaag zorgt dankzij zijn glans voor een luxe uitstraling. Parket schuren en oliën geeft het materiaal een matte en meer natuurlijke uitstraling, waarbij authentieke patronen nog zichtbaar zijn. Beide methoden hebben hun voordelen.

Een geschuurde parketvloer kan eigenlijk niet zonder olie of lak opgeleverd worden. Een kale vloer oogt rommelig en is bovendien onbeschermd, waardoor er snel beschadiging zichtbaar zal worden. Na het schuren van uw parketvloer zorgen wij altijd voor het aanbrengen van meerdere lagen olie of lak. Dit zorgt voor een afwerklaag die goed bestand is tegen tal van activiteiten in huis.

Lamelparket schuren

Een plank lamelparket bestaat uit verschillende lagen hout die verlijmd worden tot één geheel; een onder,- midden- en toplaag. Er wordt dan ook wel gesproken van samengesteld parket. In vergelijking met massief hout heeft dit type vloer minder last van inkrimpen of uitzetten onder druk van warmte of een hoge luchtvochtigheid. De dunne bovenlaag wordt vaak onterecht als nadeel gezien. Deze zou minder goed en minder vaak te schuren zijn dan dikker hout. Lamelparket schuren is echter geen enkel probleem: een vloerspecialist zal met zijn machine vaak nog geen millimeter van de vloer wegschuren. Daarnaast heeft lamelparket diverse opties in de bovenlaag.

Bekijk hier meer informatie over het schuren van de vloer

Parket schuren? Neem contact met ons op

Wij schuren ieder type parket in Nieuwegein en zorgen voor de optimale afwerking. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 030 - 200 39 59. Op onze website kunt u direct een offerte aanvragen.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging