030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Vloerafwerking in Nieuwegein

De vloer dient bestand te zijn tegen het dagelijks leven in huis. Dat betekent dat u zonder zorgen met schoenen door huis kan lopen, kan schuiven met meubels en eens drinken kan laten vallen. Om hiervoor te zorgen maken we gebruik van vloerafwerking. Loopt u over een vloer die niet is afgewerkt, dan zult u veel sneller beschadigingen en vuiligheid tegenkomen. De afwerking van uw vloer is niet eenduidig; deze is naar uw wens aan te passen. Door hiervoor te kiezen, gaat de vloer een stuk langer mee. Wij werken met allerlei typen vloeren en kunnen u qua vloerafwerking dus vrijwel altijd van dienst zijn.

Afwerking houten vloer

Veel mensen kiezen voor een houten vloer vanwege de natuurlijke uitstraling van het materiaal. Hoe mooi u dit ook vindt, het is eigenlijk geen optie om het hout onbewerkt te laten. Hout is in vergelijking met andere vloertypen relatief kwetsbaar, maar goed te onderhouden. De juiste afwerking is evenwel van groot belang.

Iedere houtsoort vraagt om een andere aanpak. Ook uw woonsituatie en de ruimte waarin het hout ligt bepalen mede welke soort afwerking vereist is. Wij kunnen uw nieuwe of bestaande houten vloer beschermen met behulp van vloerafwerking. Als vloerspecialist komen we graag met u in gesprek om de juiste methode te bepalen. Bij houten vloer afwerken kunt u onder andere denken aan een afwerking met:

  • Vloerolie
  • Vloerwas
  • Hardwas
  • Wax
  • Hoogglans lak

Professionele vloerafwerking in Nieuwegein

Vloerafwerking is niet alleen bedoeld om uw vloer te beschermen. Bepaalde methodes en materialen kunnen uw vloer ook een andere look geven. Denk bijvoorbeeld aan een lak met een bepaalde kleurtint. Onze specialisten kunnen uw vloer in Nieuwegein een afwerking geven waarvan u nog talloze jaren kunt genieten. Neem direct contact met ons op via 030 - 200 39 59 of vul ons contactformulier in.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging