030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Vloerrenovatie in Nieuwegein

Met een goed onderhouden houten vloer geeft u uw woning een prachtige uitstraling. Maar heeft uw parket vloer in de loop der jaren heel wat te verduren gehad? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en is de houten vloer in de woonkamer versleten? Wij begrijpen dat u in deze gevallen denkt aan het vernieuwen van uw volledige vloer. Toch is vervangen in de meeste gevallen niet nodig en biedt vloerrenovatie uitkomst.

Onze specialiteiten in vloerrenovatie zijn: 

Wij vertellen u graag meer over onze directe mogelijkheden tot vloerrenovatie in Nieuwegein.

Wat doen we bij vloerrenovatie?

In Nieuwegein en omgeving renoveren wij al jaren diverse vloeren. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs de vloer herstellen in zijn authentieke staat. De renovatievloer heeft de luxe uitstraling te geven die u gewend bent. Kiest u ons voor vloerrenovatie dan kiest u voor:

  • Een grondige reiniging van uw vloer.
  • Het vakkundig stofvrij schuren en glad maken van de vloer.
  • Een professionele behandeling van uw vloer met lak, olie of hardwax.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor vloerrenovatie. Wij zullen uw vloer opknappen en zorgen er snel voor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Neem direct contact op 030 - 200 39 59 of vul ons online contactformulier in. Wij staan voor u klaar met vakkundige service.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging