0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Vloerrenovatie in Nieuwegein

Met een goed onderhouden houten vloer geeft u uw woning een prachtige uitstraling. Maar heeft uw parket vloer in de loop der jaren heel wat te verduren gehad? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en is de houten vloer in de woonkamer versleten? Wij begrijpen dat u in deze gevallen denkt aan het vernieuwen van uw volledige vloer. Toch is vervangen in de meeste gevallen niet nodig en biedt vloerrenovatie uitkomst.

Onze specialiteiten in vloerrenovatie zijn: 

Wij vertellen u graag meer over onze directe mogelijkheden tot vloerrenovatie in Nieuwegein.

Wat doen we bij vloerrenovatie?

In Nieuwegein en omgeving renoveren wij al jaren diverse vloeren. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs de vloer herstellen in zijn authentieke staat. De renovatievloer heeft de luxe uitstraling te geven die u gewend bent. Kiest u ons voor vloerrenovatie dan kiest u voor:

  • Een grondige reiniging van uw vloer.
  • Het vakkundig stofvrij schuren en glad maken van de vloer.
  • Een professionele behandeling van uw vloer met lak, olie of hardwax.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor vloerrenovatie. Wij zullen uw vloer opknappen en zorgen er snel voor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Neem direct contact op 0800 255 3733 of vul ons online contactformulier in. Wij staan voor u klaar met vakkundige service.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606