085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Nieuwegein

Vloerrenovatie in Nieuwegein

Met een goed onderhouden houten vloer geeft u uw woning een prachtige uitstraling. Maar heeft uw parket vloer in de loop der jaren heel wat te verduren gehad? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en is de houten vloer in de woonkamer versleten? Wij begrijpen dat u in deze gevallen denkt aan het vernieuwen van uw volledige vloer. Toch is vervangen in de meeste gevallen niet nodig en biedt vloerrenovatie uitkomst.

Onze specialiteiten in vloerrenovatie zijn: 

Wij vertellen u graag meer over onze directe mogelijkheden tot vloerrenovatie in Nieuwegein.

Wat doen we bij vloerrenovatie?

In Nieuwegein en omgeving renoveren wij al jaren diverse vloeren. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs de vloer herstellen in zijn authentieke staat. De renovatievloer heeft de luxe uitstraling te geven die u gewend bent. Kiest u ons voor vloerrenovatie dan kiest u voor:

  • Een grondige reiniging van uw vloer.
  • Het vakkundig stofvrij schuren en glad maken van de vloer.
  • Een professionele behandeling van uw vloer met lak, olie of hardwax.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor vloerrenovatie. Wij zullen uw vloer opknappen en zorgen er snel voor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Neem direct contact op 085 - 106 1600 of vul ons online contactformulier in. Wij staan voor u klaar met vakkundige service.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606