030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Parket leggen in Nieuwegein

Wilt u parketvloer leggen in uw woning? Het laten leggen van parket is een goede investering waar u jarenlang van kunt blijven genieten, mits het goed wordt gelegd en goed wordt onderhouden. Laat het leggen en onderhouden van uw parket vloer daarom over aan de specialisten van IJzendoorn Parket. Wij leggen in de regio Nieuwegein al jarenlang parket vloeren bij zowel particulieren als bedrijven.

Waarom parket laten leggen?

De voornaamste reden dat onze klanten voor parket kiezen is dat het met behulp van het juiste onderhoud jarenlang meegaat. Maar ook het feit dat parket zeer geschikt is om patroonvloeren mee te leggen is een erg groot voordeel. Of u nu een eigen ontwerp heeft gemaakt of gaat voor een standaard patroon. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig.

Wilt u graag een patroon laten ontwerpen voor de vloer van uw bedrijfspand? Of heeft u ergens een vloer gezien en wilt u weten of wij dat voor u kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de keuze van uw nieuwe parket vloer

Aanhelen van uw parket vloer

Ook als u aan het verbouwen bent en een nieuw stuk vloer aan uw parket vloer wilt laten bijleggen zit u bij ons goed. Wij zijn gespecialiseerd in het aanhelen van vloeren. Onze specialisten zorgen ervoor dat de oude vloer en nieuwe vloer mooi op elkaar aansluiten.

Voor regulier- en lamelparket leggen in Nieuwegein schakelt u ons in. Bel ons direct op 030 - 200 39 59 om een afspraak te maken met onze parketlegger.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging