0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Parket leggen in Nieuwegein

Wilt u parketvloer leggen in uw woning? Het laten leggen van parket is een goede investering waar u jarenlang van kunt blijven genieten, mits het goed wordt gelegd en goed wordt onderhouden. Laat het leggen en onderhouden van uw parket vloer daarom over aan de specialisten van IJzendoorn Parket. Wij leggen in de regio Nieuwegein al jarenlang parket vloeren bij zowel particulieren als bedrijven.

Waarom parket laten leggen?

De voornaamste reden dat onze klanten voor parket kiezen is dat het met behulp van het juiste onderhoud jarenlang meegaat. Maar ook het feit dat parket zeer geschikt is om patroonvloeren mee te leggen is een erg groot voordeel. Of u nu een eigen ontwerp heeft gemaakt of gaat voor een standaard patroon. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig.

Wilt u graag een patroon laten ontwerpen voor de vloer van uw bedrijfspand? Of heeft u ergens een vloer gezien en wilt u weten of wij dat voor u kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de keuze van uw nieuwe parket vloer

Aanhelen van uw parket vloer

Ook als u aan het verbouwen bent en een nieuw stuk vloer aan uw parket vloer wilt laten bijleggen zit u bij ons goed. Wij zijn gespecialiseerd in het aanhelen van vloeren. Onze specialisten zorgen ervoor dat de oude vloer en nieuwe vloer mooi op elkaar aansluiten.

Voor regulier- en lamelparket leggen in Nieuwegein schakelt u ons in. Bel ons direct op 0800 255 3733 om een afspraak te maken met onze parketlegger.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606