0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Onderhoud houten vloer in Nieuwegein

De houten vloer is een vaak gekozen vloertype en met een goede reden; dit zorgt voor sfeer en kwaliteit in uw woning. De warme uitstraling welke past binnen vrijwel ieder interieur maakt een houten vloer uniek. Binnen het element houten vloeren heeft u overigens voldoende mogelijkheden. Hout gaat als materiaal extra lang mee én maakt zich zeer geschikt voor onderhoud. Mochten er zich beschadigingen of slijtage voordoen op de houten vloer, dan is dit (vrijwel) altijd te herstellen, waardoor de authentieke uitstraling van de vloer weer zichtbaar wordt.

Onderhoud van de houten vloer is wel van belang; dit doet u door het opschuren en afwerken van de vloer met een beschermlaag. Andere vormen van regulier onderhoud van de houten vloer zijn:

  • het periodiek verwijderen van stof en vuil;
  • het dweilen van de vloer met een geringe hoeveelheid water; een aanwezige beschermlaag is vereist;
  • een jaarlijkse onderhoudsbeurt met polish, olie of was.

Hulp bij behandeling en onderhoud houten vloer

Een houten vloer behandelen is niet zomaar een klus. Hout heeft karakteristieke eigenschappen en moet zorgvuldig gehanteerd worden. Er moet rekening worden gehouden met de werking van het hout als gevolg van temperatuur en vocht; met name de massief houten vloer heeft hiermee te maken. Daarnaast is het belangrijk goede producten te gebruiken voor houten vloer onderhoud. Een eikenhouten vloer vereist een andere aanpak dan het onderhoud van een esdoorn of kastanje vloer. Wij hebben kennis van alle varianten op houten vloeren en helpt u graag met het onderhoud van een eiken vloer in Nieuwegein en omstreken. Uiteraard onderhouden we ook andere typen vloeren. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 0800 255 3733 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606