030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Onderhoud houten vloer in Nieuwegein

De houten vloer is een vaak gekozen vloertype en met een goede reden; dit zorgt voor sfeer en kwaliteit in uw woning. De warme uitstraling welke past binnen vrijwel ieder interieur maakt een houten vloer uniek. Binnen het element houten vloeren heeft u overigens voldoende mogelijkheden. Hout gaat als materiaal extra lang mee én maakt zich zeer geschikt voor onderhoud. Mochten er zich beschadigingen of slijtage voordoen op de houten vloer, dan is dit (vrijwel) altijd te herstellen, waardoor de authentieke uitstraling van de vloer weer zichtbaar wordt.

Onderhoud van de houten vloer is wel van belang; dit doet u door het opschuren en afwerken van de vloer met een beschermlaag. Andere vormen van regulier onderhoud van de houten vloer zijn:

  • het periodiek verwijderen van stof en vuil;
  • het dweilen van de vloer met een geringe hoeveelheid water; een aanwezige beschermlaag is vereist;
  • een jaarlijkse onderhoudsbeurt met polish, olie of was.

Hulp bij behandeling en onderhoud houten vloer

Een houten vloer behandelen is niet zomaar een klus. Hout heeft karakteristieke eigenschappen en moet zorgvuldig gehanteerd worden. Er moet rekening worden gehouden met de werking van het hout als gevolg van temperatuur en vocht; met name de massief houten vloer heeft hiermee te maken. Daarnaast is het belangrijk goede producten te gebruiken voor houten vloer onderhoud. Een eikenhouten vloer vereist een andere aanpak dan het onderhoud van een esdoorn of kastanje vloer. Wij hebben kennis van alle varianten op houten vloeren en helpt u graag met het onderhoud van een eiken vloer in Nieuwegein en omstreken. Uiteraard onderhouden we ook andere typen vloeren. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 030 - 200 39 59 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging