030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Houten vloer polijsten in Nieuwegein

De vloer is een groot onderdeel van uw woning. Wanneer deze er niet mooi meer uitziet, gaat dat ten koste van uw hele interieur. Laat uw houten vloer polijsten, zodat deze weer een mooie uitstraling krijgt. De vloer wordt veel gebruikt in huis, daarom is het niet raar als deze na verloop van tijd slijtage plekken krijgt. Ook kan de vloer verkleuren door het licht of is er vuil in de vloer getrokken. U kunt dan het best uw vloer laten polijsten. Na het polijsten kun je de vloer een nieuwe afwerklaag geven en zo is de vloer weer goed beschermd. De vloer krijgt ook zijn mooie uiterlijk weer terug en zal uw interieur weer laten stralen. Wanneer u uw houten vloer goed zal onderhouden, gaat deze ook langer mee. De vloer polijsten is ook stukken goedkoper dan het laten leggen van een nieuwe vloer. Een goede investering in de vloer, zodat deze lang mee gaat en er weer uitziet als nieuw!

Werkwijze houten vloer polijsten

Een polijstbehandeling verwijdert de oude afwerklaag van de houten vloer. Door het licht opschuren van de vloer met een fijne schuurkorrel, kan de nieuwe afwerklaag goed in de vloer trekken. Na het afwerken van de vloer ziet deze er weer uit als nieuw. Bij het polijsten van de vloer komen er veel fijne stoffen vrij. De stoffen bevatten delen van het hout en de afwerklaag en zijn slecht voor de gezondheid. De stoffen zijn namelijk zo fijn dat u ze gemakkelijk binnenkrijgt met inademen. Laat daarom uw houten vloer polijsten door een specialist. Die beschikken over goede materialen, waardoor de vloer stofvrij gepolijst kan worden. Onze vakmannen kunnen binnen een dag uw vloer stofvrij polijsten en daarna deskundig afwerken.

Woont u in Nieuwegein of omgeving en wilt u uw houten vloer weer als nieuw? Kies dan voor ons voor het polijsten van uw vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 - 200 39 59 voor meer informatie of een afspraak.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging