0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Houten vloer polijsten in Nieuwegein

De vloer is een groot onderdeel van uw woning. Wanneer deze er niet mooi meer uitziet, gaat dat ten koste van uw hele interieur. Laat uw houten vloer polijsten, zodat deze weer een mooie uitstraling krijgt. De vloer wordt veel gebruikt in huis, daarom is het niet raar als deze na verloop van tijd slijtage plekken krijgt. Ook kan de vloer verkleuren door het licht of is er vuil in de vloer getrokken. U kunt dan het best uw vloer laten polijsten. Na het polijsten kun je de vloer een nieuwe afwerklaag geven en zo is de vloer weer goed beschermd. De vloer krijgt ook zijn mooie uiterlijk weer terug en zal uw interieur weer laten stralen. Wanneer u uw houten vloer goed zal onderhouden, gaat deze ook langer mee. De vloer polijsten is ook stukken goedkoper dan het laten leggen van een nieuwe vloer. Een goede investering in de vloer, zodat deze lang mee gaat en er weer uitziet als nieuw!

Werkwijze houten vloer polijsten

Een polijstbehandeling verwijdert de oude afwerklaag van de houten vloer. Door het licht opschuren van de vloer met een fijne schuurkorrel, kan de nieuwe afwerklaag goed in de vloer trekken. Na het afwerken van de vloer ziet deze er weer uit als nieuw. Bij het polijsten van de vloer komen er veel fijne stoffen vrij. De stoffen bevatten delen van het hout en de afwerklaag en zijn slecht voor de gezondheid. De stoffen zijn namelijk zo fijn dat u ze gemakkelijk binnenkrijgt met inademen. Laat daarom uw houten vloer polijsten door een specialist. Die beschikken over goede materialen, waardoor de vloer stofvrij gepolijst kan worden. Onze vakmannen kunnen binnen een dag uw vloer stofvrij polijsten en daarna deskundig afwerken.

Woont u in Nieuwegein of omgeving en wilt u uw houten vloer weer als nieuw? Kies dan voor ons voor het polijsten van uw vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0800 255 3733 voor meer informatie of een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606