030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Houten vloer schuren in Nieuwegein

De grote aantrekkingskracht van een houten vloer is het natuurlijke uiterlijk. Het hout zet uit, verkleurt en wordt geleefd door de bewoners. Na verloop van tijd zorgen slijtage, kleine beschadigingen en kleurverschil ervoor dat u de vloer opnieuw moet schuren. Hout maakt zich hier uitermate geschikt voor. De kwaliteit en dikte van het hout bepalen mede of schuren en oliën een optie is. Vaak is dit wel het geval, want houten vloeren, met name de massief houten vloeren, gaan tot wel 100 jaar mee.

Onze specialisten zijn bekend met vrijwel ieder type hout. Wij vertellen u graag wat in uw situatie de beste optie is en kunnen uw houten vloer schuren in Nieuwegein en omgeving.

Eiken vloer schuren

Als u een houten vloer heeft liggen is de kans groot dat deze van eikenhout is. Dit materiaal is erg populair vanwege zijn natuurlijke en neutrale uitstraling. Dit type vloer is bovendien goed bewerkbaar. Een eikenhouten vloer schuren is daarom geen enkel probleem. Wij zorgen voor een egaal resultaat en bij de afwerking houden we natuurlijk rekening met uw wensen.

Kom meer te weten over de eikenhouten vloer in een woning

Grenen vloer schuren

Grenen kennen we vooral van traditionele meubels, maar deze houtsoort is weer helemaal terug. Het wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt voor vloeren. Anders dan eiken kent dit houttype veel kleurmogelijkheden en bevat het veel noesten. Dit geeft een grenen vloer een fraaie en unieke uitstraling. Het materiaal is vrij zacht waardoor het sneller beschadigt. Hierdoor zal de grenen vloer vaker behoefte hebben aan onderhoud. Gelukkig zorgt de zachte houtsoort ervoor dat schuren prima te doen is. Wij garanderen het optimale resultaat.

Lees meer over de grenen vloer, eigenschappen en levensduur

Houten vloer schuren? Bel ons gerust!

Heeft uw vloer in de loop der jaren heel wat te verduren gekregen? Neem dan contact met ons op. Of u nu grenen, eikenhout of een ander type vloer heeft, wij komen graag in Nieuwegein uw houten vloer schuren en afwerken met olie, wax of lak.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging