030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Parket onderhoud in Nieuwegein

Een goed onderhouden parketvloer gaat zeker 100 jaar mee. Geïmpregneerde of gelakte houten vloeren zijn goed bestand tegen slijtage, maar met name de volle toplaag zorgt ervoor dat de vloer zeer geschikt is voor onderhoud. Parket onderhoud hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Onze vloerspecialisten informeren u graag over hoe u uw parketvloer het beste kunt onderhouden. Overweegt u een houten vloer aan te schaffen, maar twijfelt u over het type hout of het type parket? Of wilt u meer weten over het lakken en oliën van een houten vloer? In Nieuwegein en omstreken kunt u hiervoor terecht bij onze vloerspecialisten.

Parket onderhoud service

Vaak worden houten vloeren onnodig vervangen. Een parketvloer heeft een erg lange levensduur en herstellen is over het algemeen voordeliger dan vervangen. Zorgvuldig parketvloer onderhoud kan een oude houten vloer omtoveren tot een spiksplinternieuwe vloer met een authentieke uitstraling. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs in Nieuwegein om de conditie van de vloer vast te stellen. Wij zullen u transparant advies geven over de mogelijkheden en desgewenst het onderhoud voor u uitvoeren. Of het nu gaat om onderhoud van lamelparket of onderhoud van fineerparket, na de werkzaamheden zal uw parketvloer er weer als nieuw uitzien. Parketvloer onderhoud ziet er als volgt uit:

  • oppervlakkig en diep reinigen;
  • voeden en beschermen met een onderhoudsolie of onderhoudswas;
  • afwerken met een beschermlaag voor een langere levensduur.

Elk type parket heeft een eigen specifieke behandeling nodig. Wij beschikken over al het benodigde materiaal om elk type vloer uitvoerig te onderhouden. Woont u in Nieuwegein of omgeving en heeft uw parket onderhoud nodig? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 030 - 200 39 59 of via het contactformulier op de website.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging