0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Parket onderhoud in Nieuwegein

Een goed onderhouden parketvloer gaat zeker 100 jaar mee. Geïmpregneerde of gelakte houten vloeren zijn goed bestand tegen slijtage, maar met name de volle toplaag zorgt ervoor dat de vloer zeer geschikt is voor onderhoud. Parket onderhoud hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Onze vloerspecialisten informeren u graag over hoe u uw parketvloer het beste kunt onderhouden. Overweegt u een houten vloer aan te schaffen, maar twijfelt u over het type hout of het type parket? Of wilt u meer weten over het lakken en oliën van een houten vloer? In Nieuwegein en omstreken kunt u hiervoor terecht bij onze vloerspecialisten.

Parket onderhoud service

Vaak worden houten vloeren onnodig vervangen. Een parketvloer heeft een erg lange levensduur en herstellen is over het algemeen voordeliger dan vervangen. Zorgvuldig parketvloer onderhoud kan een oude houten vloer omtoveren tot een spiksplinternieuwe vloer met een authentieke uitstraling. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs in Nieuwegein om de conditie van de vloer vast te stellen. Wij zullen u transparant advies geven over de mogelijkheden en desgewenst het onderhoud voor u uitvoeren. Of het nu gaat om onderhoud van lamelparket of onderhoud van fineerparket, na de werkzaamheden zal uw parketvloer er weer als nieuw uitzien. Parketvloer onderhoud ziet er als volgt uit:

  • oppervlakkig en diep reinigen;
  • voeden en beschermen met een onderhoudsolie of onderhoudswas;
  • afwerken met een beschermlaag voor een langere levensduur.

Elk type parket heeft een eigen specifieke behandeling nodig. Wij beschikken over al het benodigde materiaal om elk type vloer uitvoerig te onderhouden. Woont u in Nieuwegein of omgeving en heeft uw parket onderhoud nodig? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 0800 255 3733 of via het contactformulier op de website.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606