0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Onderhoud kurk vloer

Nadat je de kurk vloer hebt aangelegd, moet het echte werk eigenlijk nog beginnen. Als je het onderhoud van de kurk vloer veronachtzaamd, gaat hij namelijk niet lang mee. Begin eerst met het goed stofzuigen van de vloer. Daarna kun je de kurktegels (of het kurklaminaat) het beste insmeren met een vochtig doekje. Vraag bij de aankoop van je kurkmateriaal ook of er een laklaag op is aangebracht. Is dat niet het geval zul je de vloer nog drie keer moeten aflakken. Op deze manier kun je het ontstaan van vlekken voorkomen.

Alledaags onderhoud

Een stofzuiger of vochtige vloerdoek werkt uitstekend om de kurkvloer op wekelijkse basis schoon te houden. Mochten er toch vlekken ontstaan, kun je de meeste met behulp van warm water verwijderen. In het geval van verflekken wordt (brand)spiritus aangeraden, maar dan moet je de vloer wel eerst ontvetten en eventueel opschuren. Het verkleuren van de kurkvloer is overigens niet problematisch. Dit is een natuurlijke ontwikkeling, waar je verder ook weinig aan kunt doen. Bovendien geeft dit verouderingsproces de kurkvloer zijn eigen, persoonlijke charme.

Kurkvloer verwijderen

Mocht je na verloop van tijd toch een nieuwe vloer willen, dan is kurk in de regel snel te verwijderen. Nadat je de plinten en sierstrips hebt verwijderd, kun je de vastgelijmde kurkplaten met een behangstomer losmaken. Eventueel kun je ook een tapijtstripper gebruiken, maar dat is zwaarder werk. In Nieuwegein zijn wij beschikbaar voor alle stappen van het aanlegproces. Wij helpen zowel met aanbrengen, onderhoud, als met het verwijderen. Neem snel contact op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606