030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Vloer oliën in Nieuwegein

Uw vloer is bepalend voor de sfeer in de woning. Als de vloer beschadigd en lelijk is, dan verpest dat vaak de hele ruimte eromheen. Voor een fijne leefomgeving en optimaal wooncomfort laat u uw parketvloer regelmatig onderhouden. Een van deze onderhoudsmethoden is oliën.

Professioneel vloer oliën

Voor het professioneel oliën van een houten vloer kunt u het beste een vakman inschakelen. Vooral bij vloeren met veel noesten en nerven is het vaak lastig om alle gedeeltes evengoed mee te krijgen; dit kunnen wij voor u verzorgen. Welke voordelen heeft het oliën van de vloer?

  • Een goede bescherming tegen slijtage en krassen
  • Olie droogt sneller dan was of lak en is ook gefaseerd aan te brengen.
  • Kleine beschadigingen zijn makkelijk weg te werken door wat extra olie of pasta toe te voegen.
  • Met olie behoudt u het zicht op de oorspronkelijke patronen in de vloer

Eventueel is ook hardwax olie mogelijk. Dit beschikt over de nodige bestanddelen die ervoor zorgen dat uw vloer nóg beter beschermd is, ook na onderhoud met zeep of schoonmaakmiddelen. Een oudere, beschadigde parketvloer in de olie zetten kan tevens een verrassend effect hebben. Een vloer oliën geeft zelfs mogelijkheden om een vloer die u in principe zou afschrijven, toch weer in authentieke stijl te herstellen.

Houten vloer oliën

Laat uw houten vloer oliën door een van onze vloerspecialisten en geniet van een vloer die langer mooi blijft. Neem vrijblijvend contact op via 030 - 200 39 59 voor meer informatie of een afspraak.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging