030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Parket renovatie in Nieuwegein

Parket is één van de meest gebruikte materialen voor de vloer. Dit duurzame materiaal bestaat uit puur hout en dat maakt het geschikt voor onderhoud. Dankzij het duurzame element geniet u vaak tot vele tientallen jaren van een goede parketvloer. Periodiek onderhoud is overigens wel een vereiste; hierna ziet uw vloer er weer als vanouds uit. Parket renovatie in Nieuwegein? Dan staan wij voor u klaar!

Parket renovatie: opknappen en schuren

Het renoveren van parket betekent niks anders dan de vloer terugbrengen naar de authentieke staat; schuren is hierbij traditioneel het belangrijkste element. Aan het oppervlak van de vloer ontstaan krassen en slijtageplekken. Bij het opschuren van de vloer verdwijnen deze plekken en wordt als het ware de toplaag van de vloer strak en bleek gemaakt. Dit opschuren gebeurt met een geavanceerde machine en inbegrepen stofzuiger, zodat we optimaal stofvrij kunnen werken. Na het opschuren van de vloer kiest u zelf de afwerking en gewenste stijl. Daarbij hoeft u het parket niet per definitie van dezelfde stijl te voorzien, want andere tinten kunnen uw woning een geheel nieuwe en frisse look geven. De afwerking zorgt er daarnaast voor dat de vloer optimaal bescherming geniet.

Heeft u een houten vloer? Ook deze renoveren we!

Beschadigd parket herstellen

Renovatie lijkt veel op het reinigen van de vloer, maar het is wel degelijk iets anders. Zeker bij kleine beschadigingen, inkervingen en vochtplekken is reinigen niet altijd genoeg. Een renovatie zorgt ervoor dat een deel van de toplaag wordt opgeschuurd; u kunt dit zien als een leeftijdscirkel van een boom. Onder de absolute toplaag zit weer een frisse nieuwe laag. Bevinden zich kleine gaten in de vloer of is er gedeeltelijk sprake van houtrot, dan zorgt een renovatie ervoor dat een bredere toplaag wordt opgeschuurd, waardoor beschadigingen worden weggewerkt. We kunnen er ook voor kiezen delen van het parket te vervangen. Door het opschuren en aflakken zorgen we ervoor dat de volledige vloer eenzelfde uitstraling krijgt.

Parket renovatie? Maak een afspraak!

Informeer direct naar de mogelijkheden via 030 - 200 39 59. Wij komen graag uw parketvloer renoveren in Nieuwegein. Samen inventariseren we eerst uw opties aan de hand van de huidige staat van de vloer. Via ons contactformulier kunt u direct een offerte aanvragen.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging