085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nieuwegein

Parket renovatie in Nieuwegein

Parket is één van de meest gebruikte materialen voor de vloer. Dit duurzame materiaal bestaat uit puur hout en dat maakt het geschikt voor onderhoud. Dankzij het duurzame element geniet u vaak tot vele tientallen jaren van een goede parketvloer. Periodiek onderhoud is overigens wel een vereiste; hierna ziet uw vloer er weer als vanouds uit. Parket renovatie in Nieuwegein? Dan staan wij voor u klaar!

Parket renovatie: opknappen en schuren

Het renoveren van parket betekent niks anders dan de vloer terugbrengen naar de authentieke staat; schuren is hierbij traditioneel het belangrijkste element. Aan het oppervlak van de vloer ontstaan krassen en slijtageplekken. Bij het opschuren van de vloer verdwijnen deze plekken en wordt als het ware de toplaag van de vloer strak en bleek gemaakt. Dit opschuren gebeurt met een geavanceerde machine en inbegrepen stofzuiger, zodat we optimaal stofvrij kunnen werken. Na het opschuren van de vloer kiest u zelf de afwerking en gewenste stijl. Daarbij hoeft u het parket niet per definitie van dezelfde stijl te voorzien, want andere tinten kunnen uw woning een geheel nieuwe en frisse look geven. De afwerking zorgt er daarnaast voor dat de vloer optimaal bescherming geniet.

Heeft u een houten vloer? Ook deze renoveren we!

Beschadigd parket herstellen

Renovatie lijkt veel op het reinigen van de vloer, maar het is wel degelijk iets anders. Zeker bij kleine beschadigingen, inkervingen en vochtplekken is reinigen niet altijd genoeg. Een renovatie zorgt ervoor dat een deel van de toplaag wordt opgeschuurd; u kunt dit zien als een leeftijdscirkel van een boom. Onder de absolute toplaag zit weer een frisse nieuwe laag. Bevinden zich kleine gaten in de vloer of is er gedeeltelijk sprake van houtrot, dan zorgt een renovatie ervoor dat een bredere toplaag wordt opgeschuurd, waardoor beschadigingen worden weggewerkt. We kunnen er ook voor kiezen delen van het parket te vervangen. Door het opschuren en aflakken zorgen we ervoor dat de volledige vloer eenzelfde uitstraling krijgt.

Parket renovatie? Maak een afspraak!

Informeer direct naar de mogelijkheden via 085 - 106 1600. Wij komen graag uw parketvloer renoveren in Nieuwegein. Samen inventariseren we eerst uw opties aan de hand van de huidige staat van de vloer. Via ons contactformulier kunt u direct een offerte aanvragen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606