030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Houten vloer leggen in Nieuwegein

Wilt u een duurzame keuze maken wat betreft vloerbedekking? Kies dan voor een massieve houten vloer. Op het gebied van houten vloeren zijn er ook bij uw vloerspecialist in de regio Nieuwegein veel mogelijkheden, maar alle houten vloeren hebben één ding met elkaar gemeen: met het juiste onderhoud gaan ze jarenlang mee.

Elk type hout heeft zijn eigen eigenschappen, uitstraling en onderhoudseisen. Wij begrijpen daarom dat het best lastig is om de juiste keuze te maken als u op zoek bent naar een houten vloer. Gelukkig hebben onze vloerspecialisten jarenlange ervaring en weten wij precies welk type hout bij welke wensen aansluit. Daarnaast kunnen wij u ook meer vertellen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van afwerking. Zo zal na een eiken vloer leggen ander afwerkingsmateriaal gebruikt worden dan bij grenen. Van verschillende soorten olie en lak tot hardwax, elke type vloerafwerking zorgt voor een compleet ander resultaat.

Een plankenvloer leggen

Bij het leggen van een houten vloer komt meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Ter voorbereiding van het leggen zult u uw vloer goed moeten inmeten. Een klein foutje kan er al voor zorgen dat uw vloer verkeerd wordt gelegd en u daar jaren later nog last van hebt. Het krom trekken van een houten vloer is een veel voorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door het verkeerd inmeten van een vloer. Onder invloed van bepaalde weersomstandigheden kan een houten vloer namelijk inkrimpen of uitzetten. Als er dan te weinig ruimte is vrijgelaten onder de plinten trekt uw vloer krom.

Voorkom dit soort problemen en ga voor zekerheid. Laat uw houten vloer vervangen of leggen door de vloerspecialist in Nieuwegein en omstreken.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging