030 - 200 39 59

Specialist in vloeren in Nieuwegein

Parketvloer Nieuwegein

De parketvloer is beschikbaar in een massieve vorm óf als lamelparket. Het grote pluspunt van een parketvloer is de uitstraling; dit vloertype geeft de woning een zeer warme uitstraling. Zoals u weet is massief parket vervaardigd uit één stuk hout en dat zorgt voor een prachtige afwerking. Lamelparket kent drie lagen: een top-, midden- en onderlaag. Aan de oppervlakte zien de vloeren er over het algemeen hetzelfde uit. Hieronder zullen we enkele eigenschappen van beide voorbeelden voor u verduidelijken. U kunt ook hier kijken.

Massief parket

Massief parket kan zwevend of gelijmd gelegd worden. Net als andere houten vloertypen heeft massief parket een lange levensduur. Dit komt doordat het een dikke plank is die, indien gewenst, meermaals geschuurd kan worden. Beschadigingen kunnen dan ook (vrijwel) altijd hersteld worden. Massieve parket vloeren zijn dus geschikt voor intensief gebruik, zowel particulier als commercieel. Ook is het in veel varianten verkrijgbaar.

Lamelparket

Lamelparket is een parketsoort die u, wanneer u dit zou willen, zelf kunt leggen. Het is zelfs zo bewerkt dat het ook voor vloerverwarming geschikt is; de werking van deze vloer is namelijk minimaal dankzij de drie lagen. Ook lamelparket heeft een lange levensduur en is zowel zwevend als verlijmd te leggen.

Of u nu een massieve parketvloer of lamelparket door onze parketspecialist wilt laten leggen; wij staan voor u klaar in Nieuwegein en de regio. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 030 - 200 39 59 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 39 59.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Wij zijn u in Woerden en omstreken graag vakkundig van dienst.

Hoofdvestiging